HINNASTO

Henkilökohtainen runo

Uniikki runo sähköisessä muodossa toimitettuna.

*45€

Tarina tai runo tuotteelle

Persoonallinen tarina tai runo tietylle tuotteelle. Esimerkiksi käsityönä tehdyn korun tarina. Hinta alk.

200€ +alv.

Kirjailijavierailu / runohetki

Esiintyminen esimerkiksi koulussa, kirjastossa tai yksityistilaisuudessa. Hinta per. tunti.

alk. 170€ 

Taustatoimittajan työt

Tiedonhankinta ja materiaalin etsiminen sekä muut taustatoimittajan tehtävät. Hinta per. tunti toiminimellä. Verokortilla hinta neuvoteltavissa.

27€/tunti +alv

Lehtijutut

Hinta riippuu jutun laajuudesta ja siitä, halutaanko jutun yhteyteen myös uutiskuvia.

100-1000€ +alv

Pidemmät tekstit

Esimerkiksi yrityksen toimintakertomus tai suvun historiikki. Kerro sinä, minä kirjoitan. Hinta alkaen.

600-2000€ +alv

Uniikki satu lapselle

Lapsen mielenkiinnon kohteiden perusteella kirjoitettu uniikki tarina. Esimerkiksi tarina lapsen ja lemmikin seikkailusta taikametsässä. Tarinan pituus kolme A4 paperia.

*250€

Hääparin tarinapaketti

Kutsukorttien ulkoasun suunnittelu sekä uniikki runo kutsukorttiin. Hääjuhlaan pienet runot jokaiselle vieraalle (3-5 erilaista runoa) vaikka pöytäkoristeeksi. Hääparin tarina kirjoitettuna kauniiksi tarinaksi, tai pieni häälaulu. Kiitoskorttien runon sunnittelu. Hinta sisältää hääparin tapaamisen ja tekstien suunnittelun yhdessä. Kaikki materiaali toimitetaan sähköisessä muodossa.

*460€

Valokuvaus

Tunnin valokuvaus. Paketti sisältää 10 käsiteltyä kuvaa sähköisessä muodossa. 

220€ +alv

Valokuvaus ja runo

Tunnin valokuvaus. Paketti sisältää 10 käsiteltyä kuvaa sähköisessä muodossa. Yhden kuvan yhteyteen kirjoitettu henkilökohtainen runo. Sopii esimerkiksi lahjaksi annettavaan kuvaan.

260€ +alv

Yrityksen kuvapankki

Kuvia yrityksen toimitiloista, palveluista tai henkilökunnasta. Myös tunnelmallisia kuvia sosiaaliseen mediaan. Hinta 10 kuvalle. Suuremmista tilauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Hinta sisältää kuvapankin suunnittelun yhdessä tilaajan kanssa.

420€ +alv

Viestintäsuunnitelma 

Viestintäsuunnitelmassa käydään läpi yrityksen arvot, mahdollisuudet, kehittämiskohteet ja luodaan suunnitelma laadukasta viestintää varten. Valmis suunnitelma toimitetaan PDF tai PowerPoint muodossa. Paketti sisältää 5 x tapaamisen ja konkreettisen suunnitelma. 

900€ +alv

Tunti täynnä ideoita

Uusia näkökulmia ja ideoita asiakaspalvelun parantamiseen, markkinointiin ja yrityksen visuaalisen ilmeen parantamiseen. 

*200€

Palaute pulinat

Kaipaatko rehellistä palautetta kotisivuista, kirjan käsikirjoituksesta, esiintymisestä tai vaikka yrityksen imagosta. Palaute kasvotusten tai/ja kirjallisena. Hinnat alkaen.

*150€

Blogitekstit + kaupalliset yhteistyöt 

Haluatko tuotekuvia tai esimerkiksi matkakertomusta yrityksesi tuotteesta tai palvelusta. Haluatko joka viikko uutta tekstisisältöä kotisivuillesi tai someen? Kerro toiveesi niin katsotaan miten voin auttaa 

alk. 100€ +alv

Hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut.

* merkityt hinnat sisältävät 24% alv:n, muuten alv lisätään hintaan.