MARKKINOINTI

Olen valmis auttamaan sinua markkinoinnin haasteissa ja mahdollisuuksissa! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. 

Markkinointi on muutakin kuin tarjouksia ja suurella keltaisella fontilla painettuja alennuslappuja. Markkinointi on monen kokonaisuuden yhtälö, ja jokaisella osa-alueella on suuri merkitys lopputulokseen. 

Autan sinua löytämään uusia ideoita markkinoinnin haasteisiin. Osaan antaa sinulle rehellistä ja kehittävää palautetta tuotteista, verkkosivuista tai vaikka omasta CV:stä. Palautteen avulla pystyt kehittämään itseäsi ja yrityksen toimintaa uudelle tasolle. 

Jos kaipaat apua sisällöntuotannossa, pystyn tarjoamaan sinulle erilaisia paketteja aina yksittäisestä valokuvasta koko sosiaalisen median pyörittämiseen. Jos tahdot kotisivuille persoonallisia ja pysäyttäviä tekstejä ja kuvia, pystyn tarjoamaan sinulle lukuisan määrän erilaisia vaihtoehtoja. 

Viihdytkö itse mielellään somen ulkopuolella ja haluat ulkoistaa kaiken siihen liittyvän toiminnan muille? Voin tehdä kanssasi laadukkaan viestintäsuunnitelman ja tarvittaessa hoitaa julkaisut sinun puolestasi. Yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta sosiaalinen media ei ole sinulla vain yksittäisten postausten kaatopaikka, vaan säännöllinen tapa markkinoida ja olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin.