BEEA - Laadukkaita kotimaisia vaatteita

15.10.2023

Saimme mieheni kanssa kaupallisena yhteistyönä kotimaisen BEEA Designin vaatteita käyttöömme. Nämä tuotteet sopivat täydellisesti kotoiluun, mutta myös retkeilyyn!

Merinovillaiset paidat lämmittävät mukavasti syksyn viileänä iltoina. Täydellinen yhdistelmä näiden paitojen kanssa on ajattoman kauniit ja käyttömukaavudeltaan ensilaatuiset mustat miesten ja naisten joustocollegehousut. Merinovillaiset paidat sopivat tietysti hyvin retkeilyyn. Itse testasin paitaa viiden kilometrin patikoinnissa läheisessä Teijon kansallispuistossa. Viileänä syyspäivänä paita oli täydellinen valinta. Lenkin aikana ei tullut kertaakaan kylmä, eikä kuuma. 

Tyylikkään ja rennon paidan voi kuitenkin yhdistää myös kaupunkivaatteiden kanssa. Farkkujen kanssa paita luo rennon ja maanläheisen fiiliksen. 

Ensimmäisen pesukerran jälkeen paita pysyi täysin samanlaisena, joten laadussa ei ole tingitty yhtään. 


Nykyään saa olla tarkkana, että kotimaiset tuotteet oikeasti valmistetaan Suomessa, eikä pelkästään suunnittelutyötä tehdä täällä. BEEA Designin neulokset neulotaan Suomessa ja itse ompelutyö tapahtuu Keski-Pohjanmaalla. Coolmax ja joustocollege on neulomossa kehitelty juuri BEEAn käyttötarpeisiin. Näitä vaatteita et löydä mistään muualta!

Tyylikkäät yksityiskohdat viimeistelevät nämä laadukkaat tuotteet. Kaulus on sopivan napakka ja istuvaa mallia, mutta ei yhtään purista mistään kohtaa. Hihojen saumat ja kaunis BEEA:n nahkainen tuotemerkki viestivät laadun lisäksi kotimaisuudesta. Paita näyttää hyvältä päällä, mutta nämä myös tuntuvat erinomaisen hyviltä. 

Housut ovat hengittävää ja hyvää materiaalia. Miesten housujen istuvuus on napakka, mutta housut eivät silti purista mistään liikaa. Merinovillapaidan kanssa yhdistelmä on tyylikäs ja käytännöllinen. 

Naisten housut taas ovat mielestäni yhdet parhaimmista housuista ikinä. Syy tähän on selvä. Itse käytän housuissa kokoa 44-46, mutta monet housut eivät istu kunnolla, koska kahden raskauden jälkeen vyötärölle on kertynyt ylimääräistä. Nämä housut on muotoiltu niin, että saat nostettua housut aina rintaliivien alaosaan asti, tai vaihtoehtoisesti voit rullata vyötärön osaa alemmas lantion tasolle. Housut eivät rullaudu alas käytössä. Materiaali tuntuu vahvalta ja todella miellyttävältä päällä. Nämä vastaavat istuvuudeltaan leggareita, mutta materiaali on tukevampaa ja kangas paksumpaa. Housujen yläosa toimii vähän kuin korsettina, saat ylimääräisen makkarat piiloon kankaan alle :) 

Käy sinäkin kurkkaamassa, mitä aarteita löydät verkkokaupasta! 

https://beea.fi/