TIETOA MINUSTA JA CV

Kuva: Flashingporridge

Olen vuonna 1990 syntynyt kirjoittamista ja valokuvaamista rakastava salolainen nainen. Media-alan ammattilainen ja luova ideanikkari.

Lapsuuteni vietin pienessä Koski Tl:n kylässä maaseudun rauhassa kahden isosiskon, äidin ja isän kanssa. Opiskelut ja työelämä kuljettivat minua kuitenkin eri puolelle Suomea. 

Nykyään perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Tykkään lukea kirjoja ja keksiä tarinoita lasten kanssa. Asioiden tutkiminen ja luontokasvatus ovat lähellä sydäntäni.

Rakastan elokuvia ja kirjoja. Voin helposti keskustella tunteja Game Of Thrones sarjan käänteistä tai Greyn anatomian ihmissuhdedraamasta. 

Luen paljon kirjoja ja kirjahyllyssäni taitaa tällä hetkellä olla lähes 60 kirjaa. Tykkään Torey Haydenin realistisesta tyylistä kirjoittaa. Paulo Coelhon kirjat saavat pohtimaan elämää ja sen tarkoitusta. Harry Potterit on luettu läpi usempaan kertaan. Eniten vietän kuitenkin aikaa dekkareiden parissa. Anna Jansson, Camilla Läckberg ja Lars Kepler ovat loistavia kirjailijoita.

Tykkään myös urheilusta. Lapsena ja nuorena harrastin yleisurheilua seuratasolla useamman vuoden ajan ja pelasin jalkapalloa kakkosdivarissa. Nykyään urheilu on lähinnä kävelylenkkejä kauniissa maastossa. Seuraan televisiosta NHL ja Liigan tuloksia ja katson vuosittain MM-kisat. E-Sports kiinnostaa minua paljon ja tykkään pelailla erilaisia tietokonepelejä!

Olen utelias tutkijaluonne ja viihdyn ihmisten seurassa. Rakastan pitkiä keskusteluja ja uusien näkökulmien oppimista. Olen kiinnostunut ihmisten välisistä suhteista ja psykologiasta. Haluan matkustella ja tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

Syksy on paras vuodenaika. Pimenevät illat, kynttilät, lyhdyt, viltit ja villapuserot saavat minut onnelliseksi. Olen kiinnostunut lifestyle lehdistä ja sisustukseen liittyvistä asioista. Rakastan värejä ja omaperäistä tyyliä.

Oheisen linkin kautta pääset kurkkaamaan CV:n. 

(huom. CV:n tiedoissa voi olla puutteita, koska en päivitä sitä jokaisen työkeikan jälkeen)